Go Skateboarding Day

Har du inte dammat av brädan efter vintern är det hög tid att göra det innan 21 juni. Då är det nämligen ”Go Skateboarding Day”. GSD förenar den globala brädfamiljen för att ha kul, samla in pengar och uppmärksamma de lokala skateparker och välgörenhetsåtgärder som görs i olika delar av världen.

GSD är ett påfund av International Association of Skateboard Companies (IASC) och har stor support av skate’are världen över.

Så även vi på HighCap uppmuntrar dig till att ge dig ut den 21 juni and go skateboarding! Bor du i närheten av Jönköping kan vi tipsa om att bege dig till Olliewood!

Saxat från Boardlife.se:
Olliewood betongpark, Jönköping. Tisdagen 21:a juni, klockan 17.00-

Den 21 juni kl. 17.00 och fram tills det är mörkt så kommer Kaleidoscope Skateboards och Boardlife.se att befinna sig i Olliewood i Jönköping.

Med anledning av Go Skateboarding Day så anordnar vi tillsammans med Boardlife.se ett mycket avslappnat event som självklart är helt gratis och öppet för alla!!

Det kommer att bli allt från sessions med våra teamåkare till små tävlingar med fina priser och en allmänt trevlig kväll.

Grill kommer finnas och så blir det självklart musik!!

Vi uppmanar alla som kan att ta sig till Olliewood i Jönköping och fira Go Skateboarding Day med oss!!

Ta med brädan, en engångsgrill, brassestol, picnic korg, dryck och ett glatt humör så gör vi tillsammans årets Go Skateboarding Day till en toppenbra dag att minnas!

Några av våra åkare som kommer närvara:

John Österlind
Olof Hörnesten
Johannes Packalén Rosberg
Michael Jönsson
Henrik ”Fyrken” Johansson

468 ad